نوشته شده توسط : نت ویر

پلیسه معده کم تهاجمی ترین و جدیدترین روش جراحی لاغری است که به کاهش حدود ۷۰ درصد از حجم معده می پردازد.

این روش شامل قرار دادن یک شی خارجی (مانند جراحی حلقه معده) نمی باشد. همچنین برخلاف اسلیو معده، می تواند برگشت پذیر باشد زیرا قسمتی از معده برداشته نمی شود. علاوه بر این بر خلاف بای پس معده، روده کوچک هیچگونه تغییری نخواهد کرد.

پلیسه معده نوعی جراحی لاغری محدود کننده است. در واقع این جراحی، میزان غذایی که معده می تواند به طور معمول نگه دارد، را محدود می کند. بیمار پس از جراحی، زودتر احساس سیری کرده و قادر نیست مانند گذشته غذا بخورد.

روند جراحی پلیسه معده چگونه است؟

جراحی پلیسه معده به روش لاپاراسکوپی انجام می گیرد. طی این عمل، ۵ تا ۶ برش کوچک روی شکم ایجاد می شود و جراحی به کمک یک دوربین (لاپاراسکوپ) و ابزار های جراحی که از این برش ها وارد شده است، انجام می گیرد.

این جراحی به روش لاپاراسکوپی شامل تا زدن یک یا چند بخش از معده و در نهایت بخیه کردن آن می باشد. حین عمل، حدود ۷۰ درصد از حجم معده کاسته شده و موجب کاهش اشتها می شود. در این جراحی هیچ بخشی از معده و روده بریده یا برداشته نمی شود. این جراحی کاملا بازگشت پذیر بوده و می توان آن را به دیگر انواع جراحی لاغری تغییر داد. پلیسه معده یک جراحی کم تهاجمی بوده و در حدود ۱ تا دو ساعت به طول می انجامد. اکثر بیماران لازم است یک تا دو روز پس از جراحی لاغری در بیمارستان بستری شوند.

مزایا

پلیسه معده روشی است که اکثر مزایای اصلی جراحی های لاغری را، بدون وجود معایب آنها دارا می باشد. از این رو این جراحی برخلاف بای پس معده، سیستم گوارشی و نحوه هضم غذا را تغییر نمی دهد. همچنین نیازی به قرار گرفتن شئ بیرونی به دور معده و یا تنظیم شدن (مانند حلقه قابل تنظیم معده) نخواهد داشت. علاوه بر این بیمار هر زمان و به هر دلیلی تمایل به بازگشت معده به حالت اول داشته باشد، می توان این جراحی را معکوس کرد. این امکان در جراحی بای پس و اسلیو معده وجود نخواهد داشت.

علیرغم اینکه پلیسه معده یک روش بسیار نوین بوده و هنوز در مراحل آزمایش شدن قرار دارد، اما نتیجه این جراحی باور نکردنی است. نتایج حاصل از تحقیقات اخیر در این زمینه نشان داده است که پلیسه معده روشی موثر برای لاغری محسوب می شود. این تیم تحقیقاتی، ۲۰۲ نفر را آزمایش کرده و نتیجه گرفتند که با گذشت یک سال از پلیسه معده بیمار می تواند ۵۷.۸۴ درصد و با گذشت چهار سال ۶۸ درصد از وزن خود را کم کند.

 





:: بازدید از این مطلب : 1340
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 15 مرداد 1398 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: